logo
ورود / عضویت
0

سبد خرید شما خالی است

اهمیت مشاوره پیش از بارداری 

آدمین
05 اسفند 1400
دقیقه زمان برای مطالعه

اهمیت مشاوره پیش از بارداری

در تمام مدتی که در تلاش برای باردار شدن هستید، باید تحت نظر پزشک باشید. ملاقات با پزشک ضروری است، زیرا شانس شما را برای باروری افزایش میدهد. در این مطلب اهمیت این موضوع را بررسی کرده ایم تا از نکات و دلایل آن آگاه شوید.

بررسی سلامت خود و همسرتان از دلایل مهم مراجعه به پزشک است. در معاینات بارداری، پزشک با انجام تست ها و معاینات مختلف و پرسیدن سوالاتی وضعیت سلامت شما را بررسی خواهد کرد. این کار مزیت های زیادی برای شما دارد و به شما برای تجربه یک بارداری آسان تر کمک خواهد کرد.

انجام معاینات و آزمایش ها، علاوه بر اینکه شما را از سلامت بدنتان مطمئن می کند، مشکلات احتمالی شما را در مورد باروری نیز مشخص خواهد کرد.

مرد و زن باید هر دو معاینه شوند تا سلامت جسمی و قدرت باروری آنها بررسی گردد. این کار به شما در داشتن یک بارداری سالم کمک میکند و در صورت وجود مشکلات به راحتی آنها را حل خواهید نمود. همچنین می توانید سوالات خود را از پزشکتان بپرسید.

 

مشاوره-قبل-از-بارداری-چیست؟

 

مشاوره قبل از بارداری چیست؟

مشاوره قبل از بارداری، مجموعه جلساتی است که شما با پزشک زنان و زایمان درخصوص باردار شدن خود خواهید داشت. طی این جلسات سوابق بیماری های زوجین بررسی میشود تا خطرات احتمالی را برای باردار شدن شما کاهش دهد. از دیگر اهداف این جلسات اطلاع در مورد مراقبت های پیش از بارداری، انجام و بررسی آزمایش ها مربوطه و بررسی شانس یک بارداری سالم است.

برنامه ریزی پیش از اقدام به بارداری، به شما کمک میکند تا یک بارداری را سالم را تجربه کنید و سوالات و مشکلات خود را مطرح نمائید.

اگر تصمیم به بارداری دارید، باید هم از نظر جسمی و هم عاطفی برای این مسئله آمادگی داشته باشید و چه بهتر که بتوانید در این زمینه با متخصص مشورت کنید.

استفاده از این جلسات مشاوره زمانی ضرورت بیشتری پیدا میکند که شما در اواخر دهه سی یا اوائل دهه چهل زندگی خود هستید. همچنین در صورت داشتن سابقه بیماری ژنتیکی و دیگر بیماری های خاص باید در این زمینه با پزشک متخصص زنان و زایمان مشورت نمائید.

 

سوالات-مهم-مادران-پیش-از-بارداری

 

سوالات مهم مادران پیش از بارداری

شما در طول ملاقات با پزشک میتوانید فاکتورهای سلامت یا محیطی مضر که در باروری شما موثر هستند را بررسی کنید. بسیاری از عوامل خارجی بر باروی شما موثرند و شانس باردار شما شما را به تاخیر خواهند انداخت. پس بهتر است هرچه زودتر به این مسئله بپردازید و در صورت لوزم سوالهای خود را از پزشک بپرسید.

در ادامه چند نمونه از این سوال ها را برای شما ذکر میکنیم.

سابقه بیماری های قبلی ( مثل بیماری های آمیزشی یا بیماری های مزمن موثر در باروری)

تاثیر عادت و سبک زندگی شما در باروری

عوامل محیطی موثر در باروری

سوابق خانوادگی و زمینه ارثی در باروری

داروها و ویتامین های موثر بر باروری

مکمل های اضافی که به سلامت بدن و باروری کمک میکنند

در جلسات ملاقات با پزشک باید به خوبی به پاسخ های او توجه کنید و اگر ابهامی برایتان وجود داشت بگویید. پرسیدن این سوال ها و جواب های به شما کمک زیادی خواهد کرد.

به طور مثال اگر درباره عادت ماهانه، زمان تخمک گذاری و زمان مناسب برای آمیزش جنسی سوال دارید، میتوانید به راحتی با پزشک در میان بگذارید.

پزشک درباره چک کردن زمان تخمک گذاری، علائم اولیه بارداری و نحوه انجام تست خانگی بارداری شما را راهنمایی خواهد کرد.

همچنین درباره مصرف قرص های ضدبارداری که پیش از این مصرف میکردید نیز بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

 

 

اقدامات-لازم-در-صورت-عدم-بارداری

 

تعداد جلسات مورد نیاز برای معاینۀ پیش از بارداری

در صورتی که برای شما یا همسرتان مشکل خاصی وجود نداشته باشد، معمولا جلسات معاینه پیش از بارداری دوبار برگزار خواهد شد. پزشک در جلسه اول معاینات را انجام میدهد و آزمایشات در جلسه بعد بررسی خواهند شد.

 اگر نتیجه آزمایش ها مشکلی را در شما یا همسرتان نشان ندهد، پزشک شما را برای اقدام به بارداری راهنمایی خواهد کرد. در این حالت شما باید در طول شش ماه تا یکسال برای بارداری اقدام نمایید.

اگر زمان تخمک گذاری خود را نمیدانید، نزدیکی باید هر دو هفته یکبار پس از پایان خونریزی قاعدگی انجام شود. این شانس شما را برای بارداری بیشتر خواهد کرد.

 

اقدامات لازم در صورت عدم بارداری

اگر سن شما زیر 35 سال است و یک سال است که برای بارداری اقدام کرده اید یا بیش از 35 سال سن دارید و شش ماه ا اقدام شما برای بارداری می گذرد، باید به پزشک مراجعه کنید.

پزشک پس از بررسی وضعیت شما ممکن است شما را به متخصص ناباروری ارجاع دهد تا مشکلات احتمالی بررسی شوند.

پزشک ابتدا باید مشکلات پزشکی، عادت ها و سبک زندگی و نیز عوامل محیطی موثر در باروری شما را بررسی نماید. اگر چنین موضوعاتی کاملا مورد بررسی قرار گرفت، لازم است تا مشکلات عمیق تر شما نیز بررسی شود.

پزشک به شما در مورد معاینات و آزمایش ها توضیح میدهد و شاید نیاز به آزمایش های تکمیلی دیگری نیز داشته باشید. اگر مشکل خاصی برای شما تشخیص داده شده باشد، باید روش های درمان و عوارض آن را نیز بررسی کنید.

علاوه بر این هزینه ها و روش ها نیز بررسی خواهند شد. شما باید تمام سوالات و ابهامات خود را در این زمینه بررسی کنید تا بتوانید به راه حل برسید.

در نهایت بر اساس مشاوره پزشک و تصمیم شما، اقدامات درمانی آغاز می شوند. اگر مشکلی وجود داشته باشد، با کمک پزشک رفع خواهد شد و راهنمایی های او مسائل مربوط به ناباروری را حل خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

آزمایش های مهم بعد از سقط جنین

به دنیا آوردن یک کودک سالم چندان مسئله ساده ای نیست و به عوامل مختلفی بستگی دارد. برخی از
آدمین
28 خرداد 1401

سندرم آسپیراسیون مکونیوم (MAS)

سندرم آسپیراسیون مکونیوم (MAS)، مکونیوم در پزشکی به اولین مدفوع نوزاد گفته میشود. این
آدمین
28 اردیبهشت 1401

دستگاه سونیکید چیست؟

دستگاه سونیکید چیست؟ از این دستگاه برای اندازه گیری ضربان قلب جنین و اطمینان از سلامت و
آدمین
29 فروردین 1401
فیلدهای قابل نمایش را انتخاب کنید. بقیه فیلد ها مخفی خواهند شد
  • تصویر
  • کد محصول
  • نمره
  • قیمت
  • موجود
  • دسترسی
  • توضیح
  • عرض
  • اندازه
  • ویژگی ها
  • فیلد دلخواه
مقایسه